Hondenuitlaatservice Baloe Versie 2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Algemene Voorwaarden

De honden worden alleen meegenomen op verantwoording van de eigenaar. Hondenuitlaatservice Baloe draagt geen verantwoording voor eventueel aangedaan of ontstaan van enig letsel. De eigenaar van de hond dient hier zelf voor verzekerd te zijn. Het advies is dan ook om bij uw verzekeringsmaatschappij te melden dat de hond mee gaat met een hondenuitlaatservice. Bij eventueel ontstaan letsel aan de hond is hondenuitlaatservice Baloe beslissendbevoegd met betrekking tot het inschakelen van een dierenarts. De gemaakte kosten hiervoor dienen door de eigenaar van de hond betaald te worden.

De afgesproken wandelingen dienen voor het einde van de maand betaald te zijn. Bij te late betaling behoudt Hondenuitlaatservice Baloe het recht de hond uit te sluiten van de wandeling.

Hondenuitlaatservice Baloe behoudt ten alle tijden het recht tot het opzeggen van een overeenkomst. Eventueel resterend tegoed zal dan worden terug betaald.

De hond dient te zijn ingeënt (minimaal de jaarlijkse cocktail en Kennelhoest). Tevens moet de hond preventief tegen vlooien en teken zijn behandeld.

Loopse teven worden uitgesloten met de groepswandeling.

Wandelingen zullen ongeveer een uur duren. Uitzonderingen daargelaten door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden. Wandelingen zullen plaatsvinden op losloopgebieden in de omgeving,

Gemaakte afspraken dienen minimaal een dag van te voren uitelijk voor 20:00 uur te worden geannuleerd. Bij te late afmelding zal de afspraak in rekening worden gebracht.

Door regenval of zwemmen kan het zijn dat de hond nat en vuil terug komt van de wandeling. Als er een handdoek wordt klaargelegd probeer ik de hond zo droog en schoon mogenlijk naar binnen te laten gaan.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu