Hondenuitlaatservice Baloe Versie 2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wie ben ik

Mijn naam is Maarten Gerritsen. Ik ben geboren in Arnhem en woon nu in Velp. Ik woon hier samen met mijn vriendin en dochter(s). Samen hebben wij 3 honden. Border Collie genaamd Kodie en Jack Russel genaamd Phineas en een Hongaarse schone (vuilnisbak) Mia

   
Kodie                                                                    Phineas                                                                MiaIk heb vroeger nooit honden gehad. Dit kwam mede doordat ik daar allergisch voor was. Een jaar nadat ik op mij zelf woonde kwam dan ook pas mijn eerste hond (Jack Russel Baloe) (ik ging overigens voor een konijn). Hier is de uitlaatservice dan ook naar vernoemd.


Baloe

Bijna in mijn gehele loopbaan heb ik kantoorbanen gehad. Ik ben er achtergekomen dat dat niks voor mij is. Ik ben een buitenmens, een dierenmens. Ik hoor niet binnen opgesloten te zitten achter een bureau!! Ik vind het dan ook heerlijk om met de honden te wandelen. Als het even kan ben ik met de honden buiten. Ik ga door weer en wind! Dit heeft er mede toegeleid dat ik deze hondenuitlaatservice ben begonnen. En waarom alleen maar met m'n eigen honden de hei op of naar het bos als er zoveel hondjes thuis zitten niks te doen en niet van hun energie af komen. Met z'n allen is ook veel leuker. Zeker voor onze trouwe viervoeter.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu